Konténer rendelés

Sitt konténerek Budapesten + Pest megyében, jó árakon, 1996 óta

Sitt és vegyes konténer árak

Konténer árak, Konténer méretek szerint: Budapest + Pest megye.

Konténer rendelése telefonon+36 20 / 279 1743 Sitt konténer rendelés+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Segítünk megszabadulni a bontási törmeléktől, a vegyes hulladéktól OLCSÓN, konténerekkel, egész évben.

Konténer rakodási tippek

A konténer rakodására elegendő időt biztosítunk azzal, hogy akár 4 napig is kint maradhat Önnél a konténer. Ha hosszabb időre szeretné a konténert kibérelni, kérdezze ezzel kapcsolatban telefonos kollégánkat, mert kevésbé zsúfolt időszakokban, akár hosszabb ideig is maradhat a konténer a helyszinen.

A konténer könnyű megrakodásához lehajtható hátú konténereket biztosítunk. A 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink háta lehajtható, így nem kell kézzel beemelni a hulladékot, hanem például talicskával is meg lehet őket rakodni.

A konténer rakodása során fontos odafigyelni a konténerbe helyezett hulladékokra is. Ha építési hulladékon – sitt – kívül más anyagokat is elhelyez a konténerbe, úgy az vegyes hulladékúnak minősül így a konténer ára magasabb lesz (konténer árak). Az oldalunkon megtalálja a vegyes hulladékra vonatkozó többlet árakat.

Célszerű tehát egy adott konténerbe, csak egyfajta hulladékot tenni, de ha ez nem megoldható, nyugodtan rakodhatják vegyesen is a konténert.

A konténer rendelés alatt, jelezze telefonos kollégánknak, hogy milyen hulladék fajtát kíván a konténerbe helyezni.

Ha az építési, bontási törmelék mellé beletesz a konténerbe például papírt, gipszkartont, nejlont vagy műanyagot, az máris vegyes hulladéknak minősül. Az ilyen hulladékot szét kell válogassuk, mivel hatóságilag más-más hulladéktárolókba lehet őket elhelyezni. Ez az a többletmunka, ami miatt a vegyes hulladékú konténer ára magasabb lesz.

A konténer rakodása során figyeljen oda arra is, hogy a szóródó anyagokat inkább a konténer aljába helyezze el, mert kevesebb por keletkezik a rakodás során, tehát a saját környezetét sem szennyezi be így. Gondoljon arra is, hogy ha esetleg szél van, és még pár napot ott álla a konténer, akkor ha a szóródó anyagok a konténer tetejére kerülnek, a szél lefújhatja őket.

Fontos az is, hogy a konténereket nem lehet túlpakolni. Túlsúlyos konténert a konténeres autó nem tud felemelni, tehát nem fogja tudni elhordani. A konténer tetejétől számított maximum 30 cm magasságig lehet a konténereket megpakolni.

Ha vannak további kérdései, keresse bátran telefonon kollégáinkat, segítenek mindenben, még akkor is ha még nem döntötte el, hogy rendelni fog-e tőlünk konténert vagy sem!

Hívja szakértő munkatársainkat telefonon!


Hasznos tudnivalók Konténer rendelés előtt

Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743 Sitt konténer rendelése telefonon+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Horváth István, 17. kerület • Családi ház építés

Házat bontottunk ehhez kellett a konténer. Minden rendben zajlot, nem volt baleset, nem tört össze semmi. Vegyes volt a hulladék amit betettünk, mert volt sok gipszkarton is a házban amit elbontottunk. Köszönjük.

Bakonyi Norbert, 16. kerület • Újszász utca » Ikerház építés

Házakat építünk, rendszeresen rendelünk ettől a cégtől konténereket. Fontos számunkra, hogy mindíg akkor legyen ott a konténer amikor szükség van rá. Van amikor gyorsan kell és több konténer, van amikor viszont kint kell áljon több napig, amíg megrakodjuk. Ezt áltaában tudják teljesíteni. Azért Önöktől rendeljük a konténereket, mert mindíg van lenyitható hátú is.

Tóth Tibor, 14. kerület » Bontás

Több konténerre van szükségünk és örülök, hogy tudják őket hozni-vinni a megfelelő időben, mert itt az Erzsébet királyné útján elég kevés a hely és csak utcára tudjuk a konténert lerakatni. Örülök, hogy a kollégájuk megvárja a rakodást és egyből el is viszi, így nem kellett területfoglalási engedélyt szereznünk. További sok sikert kívánok, Tóth Tibor.

Vígh lajos, Kistarcsa • Családi ház bontás

A családi házunkat újítjuk fel, ehhez kértem konténert. Rendben megérkezett, a sofőr oda tette le ahova kértük. Nagyon örülünk neki, hogy lenyitható a hátulaja. Köszönjük a jó tanácsokat is, amelyel elláttak minket.

Vegyesen pakolható konténerek rendelése Budapesten + Peest megyében

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Budapesten és környékén. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges bontási és építési törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Rendelkezünk egy saját, komplex hulladék feldolgozó üzemmel is, ezért sokkal jobb árakon tudjuk Önnek a konténereket biztosítani, mint más konténeresek.

Konténeres hulladékszállítás
OLCSÓBB árak

Saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, ezért tőlünk olcsóbban rendelheti meg a konténert mint más szolgáltatóktól, mert feldolgozzuk és újrahasznosítjuk, amit lehet.

Építési törmelék elszállítás lenyitható hátú konténerrel
LENYITHATÓ hátú

A 6 m³-es és 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, könnyen meg tudják őket rakodni, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön válogatni, vegyesen is rakodhatják a konténert. Ez nagy előny, ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék.

SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Keresse őket telefonon!

Kint maradhat 5 napig a konténer
Akár 5 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 5 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Gyors konténer kihelyezés
Gyorsan kivisszük a címre

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Szakértő konténeres csapat
Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.

Bankkártyával fizethető a konténer ára
Bankkártyával is fizethet

Ha bankkártyával szeretne fizetni, a konténer rendelés után, kapni fog egy linket e-mailben, amelyen keresztül a Bank weboldalán, Bankkártyával kiegyenlítheti a konténer árát.

Olcsó konténer rendelés
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Profi konténeres csapat
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta rengeteg különféle építkezésnél, épület bontásnál, közterületi munkálatnál, felújításnál vettünk már részt, így tudunk alkalmazkodni a legkülönfélébb körülményekhez. Ha kell hozzuk-visszük a konténert, hogy ne foglalja a helyszinen a helyet.


Nemzeti Hulladékgazdálkodási zrt.
A hulladékgazdálkodásról szóló jogszabályok