Konténer rendelés

Sitt konténerek Budapesten + Pest megyében, jó árakon, 1996 óta

Sitt és vegyes konténer árak

Konténer árak, Konténer méretek szerint: Budapest + Pest megye.

Konténer rendelése telefonon+36 20 / 279 1743 Sitt konténer rendelés+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Segítünk megszabadulni a bontási törmeléktől, a vegyes hulladéktól OLCSÓN, konténerekkel, egész évben.

Kiknek ajánljuk a konténereket?

1996 óta több mint 25 ezer címre vittünk már ki konténereket, a legkülönbözőbb helyekre, a legkülönbözőbb célokra. 98%-ban azonban az alábbi 7 különböző célra rendelik tőlünk a konténereket:

  1. Nagyobb építkezések, Lakóparkok:

Köszönhetően 7 konténeres autónknak és 400 konténerünknek folyamatosan tudjuk biztosítani nagyobb volumenű építkezéseken is a konténeres hulladékszállítást, mivel akár 4 napig is maradhatnak megrendelőinknél a konténerek bármilyen extra díj nélkül.

  1. Családi házak bontása:

Bármilyen családi ház bontása esetén rendelkezésre állnak a megfelelő méretű és fajtájú sittszállító konténereink, melyek közül a két nagyobb, a 6 m³ és 8 m³-es méretű hátulja lenyitható, így roppant könnyedén lehet megrakodni őket akár talicskával is.

  1. Társasházak felújítása:

A társasházak felújításakor keletkező rengeteg építési törmelék elszállításához is a legjobb választás a hulladék konténer bérlése, amit cégünk akár azonnal el is szállít, ha 1 órán belül megtörténik a konténer megrakodása, így ekkor nincs szüksége közterület foglalási engedélyre sem.

  1. Családi házak építése:

Családi házak építésekor a keletkező építési törmelék elszállítását is gyorsan, precízen és gyakran a legjobb árakon tudjuk biztosítani. 3 féle konténer méretünk közül pedig biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

  1. Lakások felújítása:

Ha felújítja lakását, akkor biztosan szüksége lesz a bontási törmelék elszállítására, melyben csapatunknak több mint 20 év tapasztalata van, és már több mint 25 ezer címre szállítottunk ki hulladék konténert.

  1. Kertépítési, tereprendezési munkálatok:

Cégünktől rendelhet zöld hulladék elszállítást is, ekkor a konténerbe csak lebomló anyagokat, például leveleket, ágakat, füvet lehet pakolni.

  1. Lomtalanítás, hulladék eltávolítás:

Időnként minden házban, lakásban érdemes lomtalanítani, amikor igen sok hulladék keletkezhet. Ezek gyors, precíz, megbízható elszállításában is állunk rendelkezésére 3 különböző méretű konténerünkkel, így gyorsan, egyszerűen és legálisan szabadulhat meg az Ön számára feleslegessé vált lomoktól.


Hasznos tudnivalók Konténer rendelés előtt

Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743 Sitt konténer rendelése telefonon+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Vígh lajos, Kistarcsa • Családi ház bontás

A családi házunkat újítjuk fel, ehhez kértem konténert. Rendben megérkezett, a sofőr oda tette le ahova kértük. Nagyon örülünk neki, hogy lenyitható a hátulaja. Köszönjük a jó tanácsokat is, amelyel elláttak minket.

Bálint Anita, 18. kerület • Társasház felújítás

Társasházat újítottunk fel a 18. kerületben. Olyan szállítót kerestem aki jó áron tudja biztosítani a konténert, mert több konténerre volt szükségünk és kaptunk is a 10 konténerre kedvzeményt. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatássukkal, minden rendben zajlott, nem történt baleset, időben hozták a konténereket, nem kellett rájuk várni. Ez utóbbi kiemelten fontos olyan munka során, ahol időben készen kell lenni. Ajánlottam már másnak is! Köszönettel, Bálint Anita.

Tóth Tibor, 14. kerület » Bontás

Több konténerre van szükségünk és örülök, hogy tudják őket hozni-vinni a megfelelő időben, mert itt az Erzsébet királyné útján elég kevés a hely és csak utcára tudjuk a konténert lerakatni. Örülök, hogy a kollégájuk megvárja a rakodást és egyből el is viszi, így nem kellett területfoglalási engedélyt szereznünk. További sok sikert kívánok, Tóth Tibor.

Kucsera Zoltán, 15. kerület • Bontás, Építkezés

Megrendeltem a konténert és ki is hozták a megbeszélt időpontra. Látszott a konténeres sofőrön, hogy régóta csinálja azt amit csinál, mert profi módon letette a konténert oda ahova kértük, pedig egy eléggé szűkös hely volt. A megrakott konténert 2 nap mulva el is vitték és nagyjából akkor érkezett az autó amikor megbeszéltük. Korektnek érzem az árakat, meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Üdv, Zoltán.

Vegyesen pakolható konténerek rendelése Budapesten + Peest megyében

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Budapesten és környékén. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges bontási és építési törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Rendelkezünk egy saját, komplex hulladék feldolgozó üzemmel is, ezért sokkal jobb árakon tudjuk Önnek a konténereket biztosítani, mint más konténeresek.

Konténeres hulladékszállítás
OLCSÓBB árak

Saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, ezért tőlünk olcsóbban rendelheti meg a konténert mint más szolgáltatóktól, mert feldolgozzuk és újrahasznosítjuk, amit lehet.

Építési törmelék elszállítás lenyitható hátú konténerrel
LENYITHATÓ hátú

A 6 m³-es és 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, könnyen meg tudják őket rakodni, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön válogatni, vegyesen is rakodhatják a konténert. Ez nagy előny, ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék.

SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Keresse őket telefonon!

Konténer rendelés Budapesten
Gyorsan kivisszük a címre

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Sitt konténer bérlés, méretek és árak
Akár 5 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 5 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Sitt elszállítás olcsón
Bankkártyával is fizethet

Ha bankkártyával szeretne fizetni, a konténer rendelés után, kapni fog egy linket e-mailben, amelyen keresztül a Bank weboldalán, Bankkártyával kiegyenlítheti a konténer árát.

Sitt lerakás
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Hulladék konténer bérlés
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta rengeteg különféle építkezésnél, épület bontásnál, közterületi munkálatnál, felújításnál vettünk már részt, így tudunk alkalmazkodni a legkülönfélébb körülményekhez. Ha kell hozzuk-visszük a konténert, hogy ne foglalja a helyszinen a helyet.

Konténeres hulladékszállítás
Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.


Nemzeti Hulladékgazdálkodási zrt.
A hulladékgazdálkodásról szóló jogszabályok